Hvor meget kan jeg låne?

I tvivl om hvor meget du kan låne til boligkøb, så læs med her!

Går du med drømmen om huskøb? Investering i en andelsbolig? Eller en skøn lejlighed? Det nok vigtigste spørgsmål du stiller dig selv, er, hvor meget kan jeg låne for?

En ‘hvor meget kan jeg låne tommelfingerregel’ er, at du kan låne 3,5 x din husstand indkomst. Derudover skal du også opfylde krav til rådighedsbeløb og ikke have for stor en gæld.

Men hvor meget kan jeg låne for, spørger du så nok igen. For at komme frem til dette kræver det, at du laver et realistisk budget med alle dine indtægter og udgifter. Når du har gjort dette, kan du komme tættere på ‘hvor meget kan jeg låne for’ ved at bruge en online beregner. Disse findes på mange hjemmesider blandt andet hos Fairkredit.

For at finde frem til ‘hvor meget kan jeg låne for’ skal du indtaste købesummen på drømmeboligen, min. udbetaling, din ønskede løbetid og om du vil have en fast eller variabel rente. Bruger du flere forskellige låneberegnere til at udregne, hvor meget kan jeg låne for, kan du med fordel sammenligne de forskellige låntyper.

Har du brugt vores låneberegner hvor meget kan jeg låne? Og vil du gerne have uddybet resultatet og snakke mere om, hvad lånet koster og få en forklaring på, hvor meget kan jeg låne for? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Hvor meget kan jeg låne til hus?

Boliglån hvor meget kan jeg låne til drømmehuset?

Dét at købe et hus er en stor investering. Derfor skal du også overveje, om du har råd til lige netop drømmeboligen eller om du er nødt til at kigge på billigere huse. Du kan med fordel bruge den typiske, hvor meget kan jeg låne til hus tommelfingerregel, der går ud på at gange din husstands indkomst med 3,5. Denne udregning til, hvor meget kan jeg låne til huskøb, er selvfølgelig vejledende – og det bedste er at udfærdige et præcist budget.

At finde frem til, hvor meget kan jeg låne hus, kræver også, at du udregner dit rådighedsbeløb. Det vil sige, dét beløb du har tilbage, efter at alle faste udgifter er betalt.

Huslån hvor meget kan jeg låne, afhænger af hvor du optager dit lån henne. I banken er reglerne meget firkantede, og du skal opfylde krav om indtægt, rådighedsbeløb og gæld til punkt og prikke.

Optager du derimod et ejendomskreditlån, vil hvor meget kan jeg låne til et hus se anderledes ud. Fairkredit formidler denne type lån på vegne af private långivere, og disse er villige til at tage en højere risiko – dog stadig på betingelse af, at vi kan godkende din økonomiske situation.

Indhent gratis og uforpligtende lånetilbud

- og få svar inden for 24 timer

Hvor meget kan jeg låne til bolig

Boliglån hvor meget kan jeg låne i banken?

Hvor meget kan jeg låne bolig, er et spørgsmål mange stiller sig, inden de går til møde i banken. Ofte vil beløbet, du kan købe for være betinget af din indkomst, rådighedsbeløb og gæld. Du låner typisk 15% til boligen og lægger selv 5% i udbetaling.

Boliglån hvor meget kan jeg låne i realkreditinstituttet?

Du låner som udgangspunkt den største del af boligens købssum i et realkreditinstitut. Her kan du låne 80% af boligens købesum.

Boliglån hvor meget kan jeg låne som ejendomskreditlån?

Har du fået nej i banken? Så er et ejendomskreditlån attraktivt. Her låner du op til 95% og lægger selv 5% i udbetaling.

Boliglån hvor meget kan jeg låne til sommerhus?

Drømmer du om et lækkert sommerhus? Som udgangspunkt kan du låne til 75% af købesummen i et realkreditinstitut. Mens du låner de resterende 25% i banken eller selv finansierer dem. Hos Fairkredit kan du få ét samlet lån til sommerhus i stedet.

Boliglån hvor meget kan jeg låne i friværdi? 

Friværdi i bolig hvor meget kan jeg låne? Det er et typisk spørgsmål, hvis boligpriserne i dit område er steget markant eller hvis du har boet i huset i en længere årrække og har opbygget en god friværdi. Du kan også bruge vores, hvor meget kan jeg låne til bolig beregner, til at udregne hvad det koster dig at betale det nye lån.

Hvor meget kan jeg låne til andelsbolig

Hvor meget kan jeg låne andelsbolig? Hvor meget kan jeg låne til andel? Andelsbolig hvor meget kan jeg låne?

Det er helt sikkert spørgsmål, du har stillet dig selv. Her skal du huske at medregne selve boligydelsen i andelsforeningen i dit budget. Denne kommer udover det lån du betaler af på i banken eller til din private långiver. Hos Fairkredit får du et attraktivt andelsboliglån, som er uafhængig af bankerne til fair og gennemskuelige lånevilkår og en rente på 5-9%, og du kan faktisk både vælge fast- og variabel rente.

BONUSINFO: Det er faktisk ikke muligt at få en fastforrentet andelsboliglån i de fleste banker, hvilket er endnu et godt argument for at låne til andelsboligen uden om bankerne. 

Hvor meget kan jeg låne til bil? Hvor meget kan jeg låne til lejlighed? Hvor meget kan jeg låne til ejerlejlighed? Vi er formidler af mange typer lån. Brug vores låneberegner til at udregne dit lån til boligkøb eller forbrug.

Lån til dine boligdrømme allerede i dag