Lån penge uden om banken

Har du fundet drømmeboligen? Men har banken sagt nej til at låne dig penge til finansieringen? Dette sker for rigtig mange danskere. Af flere årsager kan banken nemlig sige nej til at låne dig penge til drømmeboligen. Det at lån penge uden om banken, kan være grænseoverskridende for mange, men det er mere normalt end de fleste tror, da banker og realkreditinstitutter desværre med tiden bliver mere og mere firkantede og restriktive med deres udlån.

Heldigvis kan du i dag lån penge uden om banken. Du kan derfor godt realisere drømmen om at eje hus, selvom banken har sagt nej. Hvis du vil lån penge uden om banken skal du vælge at se nærmere på et ejendomskreditlån (også kaldet pantebrevslån). Denne type lån formidles af f.eks. Fairkredit, der tilbyder lånet på vegne af private långivere og investorer.

Vil du lån penge uden om banken? Kontakt os for en uforpligtende snak. Eller send en låneansøgning allerede i dag og få hurtigt svar på, om du kan optage et lån uden om banken.

Lån uden om banken – hvis du har fået nej

I banken skal man opfylde mange krav og passe ind i deres ret firkantede kasser. Det omhandler flere ting, blandt andet:

  • Indtægt og rådighedsbeløb
  • Størrelsen på husstanden
  • Gæld (forbrugslån, SU-lån osv.)

 

Man siger som hovedregel, at du kan låne 3,5 x husstandens indkomst. Derudover skal der opfyldes krav til rådighedsbeløb. Det varierer afhængigt af, om du er enlig eller par og hvor mange børn, der er i husstanden. Det vil typisk være på 5-6.000 kr. for enlige, 8.500-10.000 kr. for par og + 2.500 kr. pr. barn i husstanden. Bankerne stiller også krav til gæld. Du må som udgangspunkt ikke have en gældsfaktor på højere end 4. Det vil sige, at du ikke må skylde for mere end 4 x din årlige indkomst.

Når du vælger at optage et lån udenom banken, vil disse krav ikke altid følges til punkt og prikke. Med et er der tale om private långivere og investorer, der pga. en højere rente, er villige til at tage en større risiko. Du vil dog naturligvis stadig blive vurderet på, om du har et fornuftigt budget og en realistisk økonomi i forhold til det huslån, du vil optage.

Finansiering uden om banken

Hvad er et ejendomskreditlån?

Pantebrevslånet eller ejendomskreditlånet, som det i dag kaldes, er et lån formidlet af f.eks. Fairkredit, men givet af private långivere og investorer. Det adskiller sig fra et banklån på følgende punkter:

  • Løbetid – vil typisk være lidt kortere på 25 år.
  • Rente – vil typisk være lidt højere på 5-9%
  • Lettere at optage – långiverne er villige til at tage en højere risiko
  • Samlet på ét sted – hvor lån gennem banken er hos både realkreditinstitut og bank

 

Vil du vide mere om at lån penge udenom banken? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation. Du kan også nemt og hurtigt sende os en låneansøgning online.

Boliglån uden om banken – kan man det?

Kan man købe hus uden om banken?

Måske er du studerende, ung eller selvstændig med varierende indtægt? Rigtig mange danskere oplever at få nej i banken. Mange tager det som et stort nederlag og vinker farvel til drømmeboligen. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan nemlig lån til bolig uden om banken hos formidlere af private lån som Fairkredit. Vi skal naturligvis stadig have et budget og informationer om din økonomi, men vi prøver at gøre alt, hvad vi kan for, at du kan opnå et uden om banken boliglån til drømmeboligen.

Indhent gratis og uforpligtende lånetilbud

- og få svar inden for 24 timer

Lån til hus uden om banken

Overvejer du at lån penge til hus uden om banken?

Dét at lån penge uden om banken kan være forbundet med en lidt højere rente end i banken. Dog kan det være en pris, du må betale, hvis der er lange udsigter til, at banken vil godkende dig til et huslån. Du får dog også nogle fordele ved at lån penge uden om banken via et ejendomskreditlån. Dette lån er nemlig opsigeligt, så længe du overholder dine betalinger.

Køb hus uden om banken – sådan gør du

Går du med tankerne om et huskøb uden om banken? Måske har du allerede været i banken og fået nej. Men det går vi ikke op i – og det er aldrig for sent at søge om huslån uden om banken.

Det første du skal gøre, er at ringe og tage en snak med os. Eller udfylde en låneansøgning hos Fairkredit. Vi gennemgår din ansøgning indenfor kort tid og vender hurtigt tilbage med svar om, hvor vidt du kan købe hus uden om banken. Hvem ved? Måske får du lov til at

lån til hus udenom banken og kan opfylde drømmen om at eje din egen bolig.

Realkreditlån uden om banken

Som udgangspunkt kan du IKKE optage et kreditforeningslån uden om banken. Det skyldes at samtlige realkreditinstitutter i dag er koncernforbundne eller ejet af forskellige danske banker og pengeinstitutter. Hos Fairkredit låner du hele beløbet til dit hus samlet. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at skulle optage et realkreditlån også.

Lån til huskøb uden om banken i dag!

Lån til dine boligdrømme allerede i dag